top of page
rosa.jpg

Escenaris Especials és un projecte que treballa perquè a l'escenari s'hi vegi reflectida la diversitat real que existeix a la nostra societat. Fem teatre amb persones amb diversitat funcional, trastorn d'espectre autista, trastorn mental, joves amb neurodeficiències i/o necessitats educatives especials o persones que estan en procés de deshabituació de tòxics.

Creem espectacles a partir de les idees i les inquietuds dels nostres alumnes, amb l'objectiu d'oferir un espai on expressar-se artísticament.

Treballem per una escena teatral plural i diversa, fidedigne a la realitat. Un espai on convergeixin múltiples maneres de fer i pensar, donant valor a la diferència. Creiem que les ficcions han de representar aquesta diversitat per generar nous referents on emmirallar-se i per blindar igualtat d'oportunitats - construint un espai i una teatralitat protagonitzada per col·lectius que usualment no poden ser-ne partícips-.

Equip

Conveni

Patrocini

Col·laboració

Clàudia Cedó: Coordinació artística, Anna del Barrio: Coordinació executiva, Berta Camps: Coordinació pedagògica, Marta Iglesias: Producció adaptada dels espectacles professionals.

Docents: Belín Boix, Àlex Brull, Maria Cambil, Berta Camps, Eva Ferré, Paula Fossati, Berta Sayeras, Tere Solà i Jordi Subirà.

Lluís Robirola: Disseny de so i llum, Miquel Lanao: Ajudant de tècnic, Roser Blanch: Fotografia, Enserio: Disseny gràfic, Bernat Grau: Disseny de vestuari, Gemma Moreno: Disseny d’escenografia, Clàudia Barberà: Vídeo.

Ajuntament de Banyoles, Ajuntament de Girona i Diputació de Girona. 

Generalitat de Catalunya, Obra Social La Caixa, Consell Comarcal del Gironès i Ajuntament de Cassà de La Selva. 

Amsa, GiroConsultors Assessoria Fiscal, Sala La Planeta, Cultura Banyoles, OTGIR Assessors laborals, ERAM Escola Universitària, Universitat de Girona

bottom of page