ESPECTA

CLES

"La nostra és una discapacitat enmig de moltes capacitats"

- Irene Tohà, actriu d'Escenaris Especials

"L'exigència és respecte"

- Clàudia Cedó, docent d'Escenaris Especials

Els espectacles d'Escenaris Especials s'estrenen al juny davant del públic, a la Factoria d'Arts Escèniques de Banyoles i a la Sala La Planeta de Girona. Les obres són fruit d'un procès de creació col·lectiva, a partir d'idees dels alumnes. Són els actors els que escullen el tema que volen tractar i el personatge que volen interpretar. Escrivim el guió entre tots. 

 

Treballem per fer espectacles que funcionin a nivell dramàtic. No s'hi val a fer qualsevol cosa. Som exigents amb els alumnes, construir una història que agradi al públic per la seva qualitat. No perquè els actors tinguin discapacitat.

CINEMA MISTERIÓS //

2010

Directed by CLÀUDIA CEDÓ

Edited and Filmed by GERARD OLIVÉ

Espectacle estrenat al 2010

OBRES DE TEATRE //

2013

Directed by CLÀUDIA CEDÓ

Edited and Filmed by JOSEP SARQUELLA

Espectacle estrenat al 2015

EL POU //

2015

Directed by CLÀUDIA CEDÓ

Edited and Filmed by GERARD OLIVÉ

Espectacle estrenat al 2012

Espectacles estrenats des de 2006:

CINEMA // NOVA VIDA // TENGO UNA PREGUNTA PARA USTED  // IMPRÈS 24 // AMOR DOMÈSTIC // TURISTES // ROSALINA FIGUEROLA // EL FORAT // NO ME PISES LO FREGAO // DES DE ZERO // GRIP Z // LA MALETA DEL MAG // CONTRACCIONS // CINEMA MISTERIÓS // Y COMIERON PERDICES // QUATRE MAGNÍFICS // CINEMA MUT // LA PERRUQUERIA DESASTROSA // GREASE // ESCALES // ELS ÚLTIMS 1O DIES DE NORMAN FOSTER // INJUST // NO ÉS MÉS RIC QUI MÉS TÉ // SOMIATRUITES // LA GUAPA I EL MONSTRE // LA PRINCESA ENAMORADA // LA FRONTERA // WOODSTOCK // LA FÀBRICA // TERRA A LA VISTA // BLANC O NEGRE // MIRACLES D'ANAR PER CASA // SUPER HEROIS MALALTS // EL POU // EL VIATGE // REVOLUCIÓ // BANYOLES PARK // REI BASTARD // CINEMA // 9 CURTMETRATGES // LOVE // MARE DE SUCRE // VÍDEOS DOMÈSTICS // MARE DE SUCRE