ESPECTA

CLES

"La nostra és una discapacitat enmig de moltes capacitats"

- Irene Tohà, actriu d'Escenaris Especials

"L'exigència és respecte"

- Clàudia Cedó, docent d'Escenaris Especials

Els espectacles d'Escenaris Especials s'estrenen al juny davant del públic, a la Factoria d'Arts Escèniques de Banyoles i a la Sala La Planeta de Girona. Les obres són fruit d'un procès de creació col·lectiva, a partir d'idees dels alumnes. Són els actors els que escullen el tema que volen tractar i el personatge que volen interpretar. Escrivim el guió entre tots. 

 

Treballem per fer espectacles que funcionin a nivell dramàtic. No s'hi val a fer qualsevol cosa. Som exigents amb els alumnes, construir una història que agradi al públic per la seva qualitat. No perquè els actors tinguin discapacitat.

CINEMA MISTERIÓS
2010

Directed by CLÀUDIA CEDÓ

Edited and Filmed by GERARD OLIVÉ

Espectacle estrenat al 2010

OBRES DE TEATRE
2013

Directed by CLÀUDIA CEDÓ

Edited and Filmed by JOSEP SARQUELLA

Espectacle estrenat al 2015

EL POU
2015

Directed by CLÀUDIA CEDÓ

Edited and Filmed by GERARD OLIVÉ

Espectacle estrenat al 2012

Espectacles estrenats des de 2006:

CINEMA // NOVA VIDA // TENGO UNA PREGUNTA PARA USTED  // IMPRÈS 24 // AMOR DOMÈSTIC // TURISTES // ROSALINA FIGUEROLA // EL FORAT // NO ME PISES LO FREGAO // DES DE ZERO // GRIP Z // LA MALETA DEL MAG // CONTRACCIONS // CINEMA MISTERIÓS // Y COMIERON PERDICES // QUATRE MAGNÍFICS // CINEMA MUT // LA PERRUQUERIA DESASTROSA // GREASE // ESCALES // ELS ÚLTIMS 1O DIES DE NORMAN FOSTER // INJUST // NO ÉS MÉS RIC QUI MÉS TÉ // SOMIATRUITES // LA GUAPA I EL MONSTRE // LA PRINCESA ENAMORADA // LA FRONTERA // WOODSTOCK // LA FÀBRICA // TERRA A LA VISTA // BLANC O NEGRE // MIRACLES D'ANAR PER CASA // SUPER HEROIS MALALTS // EL POU // EL VIATGE // REVOLUCIÓ // BANYOLES PARK // REI BASTARD // CINEMA // 9 CURTMETRATGES // LOVE // MARE DE SUCRE // VÍDEOS DOMÈSTICS // MARE DE SUCRE