top of page
LOVE pic.jpeg

CURSOS ANUALS

Escenaris Especials fem classes de teatre d’octubre a juny amb col·lectius que tinguin inquietuds per l’art dramàtic i les arts escèniques. Les sessions es duen a terme a espais teatrals de les ciutats de Girona, Banyoles, Cassà i Platja d’Aro (Centre d'Arts Escèniques El Galliner, La Factoria d'Arts Escèniques de Banyoles, Centre Cívic El Mercadal, al Casal de la Gent Gran de Cassà de la Selva i a Platja d'Aro), es realitzen un dia a la setmana i tenen una durada d'una hora i quart.

A través de les classes setmanals de teatre, volem oferir aquest espai de creativitat i d'expressió a col·lectius que usualment no tenen l'oportunitat de ser-ne partícips, treballant així pel dret a l'accés a la cultura i a la creació escènica. Per altra banda, a partir de l’espectacle anual que es crea de forma col·lectiva durant el curs, volem poder generar nous referents tant en personatges com en històries, creant una escena diversa i plural.

 

A les classes treballem la memòria, l’expressió de les emocions, les habilitats socials o l’autoestima a través d’exercicis d’art dramàtic. Els nostres espectacles, creats per les actrius i els actors del projecte, busquen sensibilitzar l'espectador envers el valor de la diferència, emocionar-lo i trencar estereotips.

Treballem per fer espectacles que funcionin a nivell dramàtic. No s'hi val a fer qualsevol cosa. Som exigents amb els alumnes. Construim històries que agradin al públic per la seva qualitat. No perquè els actors tinguin discapacitat.

 22-02-08-EE-rblanch-12.jpg

Actualment, l'Escola, té nou grups provinents de diferents centres i fundacions:  

- Grup Fundació d'Austisme Mas Casadevall. Persones amb trastorn de l'espectre autista. 

- Grup Fundació Estany. Persones amb discapacitat intel·lectual. 

- Grup Fundació Ramon Noguera (Girona). Persones amb diversitat funcional. 

- Grup Fundació Ramon Noguera (Cassà). Persones amb diversitat funcional. 

- Grup Fundació Support-Girona. Persones amb suport, tutela o acompanyament.
- Grup Fundació Support- Salt. Persones amb suport, tutela o acompanyament.

- Grup Servei de Rehabilitació Comunitària Cerdanyola del Vallès. Joves amb trastorn de l'espectre autista. 

- Grup Ateneu Obert de la Dona.Col·lectiu de dones. 

- Grup Associació Canaan. Persones en procés de deshabituació de tòxics. 

 22-02-08-EE-rblanch-34.jpg
bottom of page