top of page

CINEMA

“Bartomeu Anglada és un guionista frustrat que intenta vendre les seves pel·lícules a productors de cinema massa enfeinats com per escoltar-se’l amb calma. Encallat amb el guió i amb l’objectiu de trobar un gran final per la seva història, Bartomeu inicia una persecució en espiral del seu propi personatge: La Montserrat, una dona forta que es troba a les portes de la mort i que no està disposada a deixar-se dur pel guionista tan fàcilment. A la frontera entre la realitat i la ficció cinematogràfiques, Bartomeu comprendrà que la seva protagonista ha començat a tenir desitjos propis.”

Aquest espectacle va formar part d’un cicle de teatre social del Teatre Lliure de Barcelona i el van interpretar una desena d’actors d’Escenaris Especials, sota la dramatúrgia i direcció de Clàudia Cedó.

pantalla_20180420_EE_Cinema_320.jpg

FITXA ARTÍSTICA

Interpretació: Anacleta Martil, Andrea Álvarez, Antonio González, Arnau Estañol, Ignasi Calvís, Irene Serra, Jordi Hernández, Judit Pardàs, Mercè Méndez, Miquel Lanao, Núria Fernández, Pau Vacca i Pere Nespreda.
Dramatúrgia i Direcció: Clàudia Cedó
Docència i Coordinació: Marta Iglesias
Producció: Anna Del Barrio
Assessorament de cos i regidoria: Aina Rovira
Il·luminació, so i projeccions: Lluís Robirola
Espai escènic: Elisenda Pérez
Vestuari: Anna Del Barrio
Imatge gràfica: Enserio
Fotografia: Irene Serrat
Comunicació: Oh La Là Comunicació.
bottom of page