top of page
rosa.jpg

EL PROJECTE

Escenaris Especials és un projecte que treballa perquè a l’escenari s’hi vegi reflectida la diversitat real que existeix a la nostra societat. Fem teatre amb persones amb diversitat funcional, trastorn d'espectre autista, trastorn salut mental, joves amb neurodeficiències i/o necessitats educatives especials o persones que estan en procés de deshabituació de tòxics.

Creem espectacles a partir de les idees i les inquietuds dels nostres alumnes, amb l’objectiu d’oferir-los un espai on expressar-se artísticament.


Treballem per generar una escena teatral plural i diversa, fidedigne a la realitat. Un espai on convergeixin múltiples maneres de fer i pensar, donant valor a la diferència. Creiem que les ficcions han de representar aquesta diversitat per donar igualtat d’oportunitats - construint un espai i una teatralitat protagonitzada per col·lectius que usualment no poden ser-ne partícips- i, també, per crear nous referents on el públic s’hi pugui emmirallar.

El projecte actualment té tres línies d’acció: cursos anuals de teatre, produccions professionals i formació a estudiants d’arts escèniques i psicologia.

bottom of page