top of page
23-03-23-stories-EE-roserblanch09.jpg

EL FUTUR

Un tema.

Quatre espectacles.

Dos instituts de secundària.

80 actors i actrius.

Escenaris Especials reflexiona sobre el futur. Per això, hem volgut sortir del teatre i trepitjar espais de compromís comuns que treballen, precisament, pel futur de la nostra societat: dos instituts de secundària. Concretament, l’Institut Pere Alsius de Banyoles i l'Institut Narcís Xifra i Masmitjà de Girona. Allà aterraran una vuitantena d’actors i actrius d’Escenaris Especials per interpretar  històries que reflexionaran sobre el destí, la fortuna, la sort o la fatalitat. Sobre els desitjos, les promeses, les projeccions, els càstigs i les recompenses. Per pensar junts en quin serà el futur d’aquest present estancat nostre. La imaginació de dibuixar el que ens espera en mans de persones que sovint estan excloses del present en què viuen.

Vídeo El Futur Girona
Vídeo El Futur Banyoles
quatre espectacles

Docència i direcció col·lectiva: Berta Camps, Clàudia Cedó, Eva Ferré, Tere Solà, Jordi Subirà, Belin Boix, Àlex Brull, Paula Fossati i Maria Cambil.

Coordinació artística: Berta Camps i Clàudia Cedó.

Producció: Escenaris Especials (Anna del Barrio).

Imatge gràfica: Enserio.

Cap tècnic: Lluís Robirola, 

Tècnics: Miquel Lanao, Sam Blandon, David Lozano i Víctor Ruiz.

Fotografia: Roser Blanch.

Escenografia: Gemma Moreno

Vestuari: Bernat Grau.

Educadora social de suport: Berta Sayeras

Regidories: Berta Sayeras, Belin Boix, Maria Cambil, Anna del Barrio, Eva Ferré, Marta Iglesias, Marta Sala, Mar Barrera. 

Centres participants: Fundació Ramon Noguera Girona, Fundació Ramon Noguera Cassà de la Selva, Escola Teatre del Gironès, Fundació Support-Girona, Fundació Estany, Fundació Mascasadevall, Associació Canaan, Servei de Rehabilitació Comunitària del Baix Empordà i Ateneu Obert de la Dona. Amb la participació d'alumnes de l'Aula de Teatre de Banyoles, Genís Casals i Nekane Bea.

Amb el suport de:

escudo.png
bottom of page