LOVE

Vídeo: Clàudia Barberà
Històries estranyes que passen en un lloc estrany: un bar anomenat Love. Un local de jazz fosc i solitari on van a parar totes les ànimes que bateguen. Tots els romàntics i també els que han perdut la fe en alguna cosa anomenada amor. Totes i tots es troben aquí. Fent-se la mateixa pregunta: “Què és l’amor?” Una pregunta fàcil per a una resposta complexa. Pot ser que la manera més encertada d’explicar què és l’amor inclogui totes les històries, també les estranyes, les diferents, les que no acaben com han d’acabar, les que viuen a les fronteres i neixen aquí, en aquest local estrany anomenat Love.

L’amor és un tema que fa anys que sorgeix de manera natural a les classes de teatre d’Escenaris Especials. El sexe, el desamor, el rebuig, l’enamorament, el desig, l’amistat, la idealització de la persona estimada, l’autoestima, l’amor a la família, als educadors... Són coses que ens preocupen i ens interessen. Aquest any hem volgut reflexionar plegats sobre tot això i hem construït un espectacle que intenta reflectir diferents maneres d’estimar.

Direcció col·lectiva: Berta Camps, Genís Casals, Clàudia Cedó, Cristina Cervià, Ferran Joanmiquel, Albert Olivas, Tere Solà i Jordi Subirà
Coordinació: Clàudia Cedó
Ajudant de direcció: Berta Camps
Producció: Anna del Barrio
Il·luminació i projeccions: Lluís Robirola
So: Abdon Compta i Marc Salvadó
Espai escènic: Elisenda Pérez
Vestuari: Anna del Barrio
Imatge gràfica: Enserio
Fotografia: Irene Serrat
Vídeo: Marc Auladell
Tràiler: Clàudia Barberà
Gestió del projecte: Ingrid Calpe
Comunicació: Oh la là! Comunicació
Disseny projecte pedagògic: Marta Iglesias i Clàudia Cedó
Educadores socials de suport: Jordina Riera i Laura Turró
Alumnes en pràctiques: Ona Vilar i Júlia Negre
Voluntària: Nuri Babot

Centres participants: Fundació Autisme Mas Casadevall, Ateneu Obert de la Dona, Fundació Ramon Noguera, Escola Teatre del Gironès, Servei de Rehabilitació Comunitària de Girona, Fundació Estany, Fundació Astres, Associació Canaan i Can Font

Agraïments: Cor de Teatre, Ajuntament de Porqueres, Aula Municipal de Teatre de Banyoles, Carns Trias, Xarcuteria Pere Roca, Fleca Pastisseria Padrés, Fleca Pastisseria Jaume Figueras, Fleca Japet.
 
Gràcies a les fundacions, entitats, educadors socials i famílies que formeu part del projecte Escenaris Especials!

Una co-producció de:
Monocromo_Pos.jpg
TA19-Logotip-pos.png
culturaBanyoles_logo.jpg
logo_ajgirona_negre.gif