top of page

LOVE

Històries estranyes que passen en un lloc estrany: un bar anomenat Love. Un local de jazz fosc i solitari on van a parar totes les ànimes que bateguen. Tots els romàntics i també els que han perdut la fe en alguna cosa anomenada amor. Totes i tots es troben aquí. Fent-se la mateixa pregunta: “Què és l’amor?” Una pregunta fàcil per a una resposta complexa. Pot ser que la manera més encertada d’explicar què és l’amor inclogui totes les històries, també les estranyes, les diferents, les que no acaben com han d’acabar, les que viuen a les fronteres i neixen aquí, en aquest local estrany anomenat Love.

Un espectacle on vuitanta actors van pujar a l’escenari per parlar-nos d’amor.

 

LOVE es va estrenar el maig 2019 a la Factoria d’Arts Escèniques de Banyoles i a la sala La Planeta de Girona. I es va tornar a programar el novembre pel Festival Temporada Alta.

Curs inclusiu Bcn.jpg
FITXA ARTÍSTICA

Direcció col·lectiva: Berta Camps, Genís Casals, Clàudia Cedó, Cristina Cervià, Ferran Joanmiquel, Albert Olivas, Tere Solà i Jordi Subirà

Músics convidats: Paula Grande, Trio R4 i Clara Gispert.

Coordinació: Clàudia Cedó

Ajudant de direcció: Berta Camps

Producció: Anna del Barrio

Il·luminació i projeccions: Lluís Robirola

So: Abdon Compta i Marc Salvadó

Espai escènic: Elisenda Pérez

Vestuari: Anna del Barrio

Imatge gràfica: Enserio

Fotografia: Irene Serrat

Vídeo: Marc Auladell

Tràiler: Clàudia Barberà

Gestió del projecte: Ingrid Calpe

Comunicació: Oh la là! Comunicació

Disseny projecte pedagògic: Marta Iglesias i Clàudia Cedó

Educadores socials de suport: Jordina Riera i Laura Turró

Alumnes en pràctiques: Ona Vilar i Júlia Negre

Voluntària: Nuri Babot

 

Centres participants: Fundació Autisme Mascasadevall, Ateneu Obert de la Dona, Fundació Ramon Noguera, Escola Teatre del Gironès, Servei de Rehabilitació Comunitària de Girona, Fundació Estany, Fundació Astres, Associació Canaan i Can Font

 

Agraïments: Cor de Teatre, Ajuntament de Porqueres, Aula Municipal de Teatre de Banyoles, Carns Trias, Xarcuteria Pere Roca, Fleca Pastisseria Padrés, Fleca Pastisseria Jaume Figueras, Fleca Japet.

bottom of page