MARE DE SUCRE
Mare de Sucre, la història d'una noia amb discapacutat intel·lectual que vol ser mare, reflexiona sobre el tracte que estem donant com a societat a les persones amb diversitat funcional. L’assimilació de la jurisdicció dels seus cossos, la sobreprotecció com a excusa per a l’arrabassament de la seva llibertat de decisió.
Mare de sucre, de Clàudia Cedó, és un espectacle produït pel Teatre Nacional de Catalunya i Escenaris Especials. Fins ara ha fet temporada al TNC, al CDN de Madrid i ha realitzat dues gires catalanes trepitjant més de 20 teatres arreu del territori.

La Cloe té vint-i-set anys, discapacitat intel·lectual i un desig dins les entranyes des de petita. La incomprensió de la seva família, la fundació on viu i la seva comunitat la durà a una lluita pels seus drets sense precedents, a una rebel·lió maldestre contra una situació injusta que li ha arravatat la tutela del seu propi cos. La Cloe s’afrontarà a la llei dels homes per aconseguir el seu anhel, íntim i natural: quedar-se embarassada i tenir un fill. Però el viatge la farà dubtar d’ella mateixa. Seria ella una bona mare? Quina és la capacitat que ens converteix en bones mares i bons pares? Totes les persones que tenen fills la tenen? Totes les persones amb discapacitat estan incapacitades per afrontar la maternitat?
Mare de sucre, un espectacle escrit i dirigit per Clàudia Cedó.

FITXA ARTÍSTICA
Autoria i direcció: Clàudia Cedó
Amb: Andrea Álvarez, Ivan Benet, Marc Buxaderas, Mercè Méndez, Judit Pardàs, Maria Rodríguez i Teresa Urroz.
Ajudanta de direcció: Berta Camps
Escenografia: Laura Clos "Closca"
Il·luminació: Luis Martí
So i música: Lluís Robirola
Vídeo: Clàudia Barberà
Vestuari: Bernat Grau
Assessorament vocal i logopèdia: Nora Baulida
Assessorament cos: Vanessa Segura
Acompanyament assistencial: Carla Balaguer i Juli Palacios
Ajudant de vestuari: Assen Planas
Producció executiva: Marta Iglesias i Anna del Barrio
Distribució: Roser Soler
Producció: Teatre Nacional de Catalunya i Escenaris Especials
Agraïments: Fundació Ramon Noguera i Carme Mariscot
Amb el suport de: Diputació Girona, Fundació Josep Botet i Fundació Support (Girona).